Livs- og troshistoriegrupper

Samlingene vil gå over tre semester. Her vil du få mulighet til å arbeide med livet og troen din. Sammen vil vi reflektere over hvilke personer og situasjoner som har satt sitt preg på oss. Hva har skjedd underveis i livet? Dette blir noe mer enn teoretisk og akademiske øvelser. Vi ønsker å få kontakt med det følelsesmessige som skjedde underveis i livet. Hva har vært med på å fargelegge meg til den jeg er? Er det mulig og la noen av hendelsene få en annen valør enn det de til nå har hatt? Osv.

Tilbudet er åpent for alle!

Gruppeleder er Sigmund Danielsen, Fermate Øst.

Opplegget vi vil følge er temaer hentet fra boken «Når glassflaten brister» v/ Torborg Aalen Leenderts, og boken «Nærhet – når gudsbilde og selvbilde utfordres» redaktør Sigmund Danielsen. Deltagerne må skaffe seg disse bøkene. Metodikken vi følger er hentet fra «reflekterende team».

Samlingene blir avholdt i Staffeldtsgate 4. 0166 Oslo. Vi begynner alle samlingene kl. 19.00 – slutt kl. 21.15. Enkel servering med kaffe og te.

Gruppens størrelse: 4 - 6 personer.
Pris: Hver deltager betaler kr. 400,-  pr. gruppemøte.

Oppstart for gruppemøtene er 17.10 kl. 19.00.  Vi bestemmer de andre tirsdagene sammen. Varighet: Over tre semester. (Tre kvelder høsten 17 og fire kvelder på våren og høsten 18).

 
Påmelding til Fermate Øst ved e-post sigmund@fermate.no eller tlf. nr. 47483600, eller via skjema på denne siden (nedenfor) innen 10.10. Gruppen ledes av Sigmund Danielsen.

Påmelding til kurs/seminar

Fyll ut feltene nedenfor, ved trykk på "Send Påmelding" blir påmeldingen sendt til Fermate